woensdag 30 januari 2013

Disneyland Parijs


Op 23 januari was het weer zo ver! Mijn jaarlijkse uitje naar Disneyland Parijs, samen met een vriendin! Dit was de vierde keer alweer. Omdat ik vorig jaar rond deze tijd hoogzwanger was, hebben we het een jaartje overgeslagen, maar dit jaar was het hoog tijd voor 4 dagen vol magie en 'thrill rides'. En wat was het weer geweldig! Het is echt een verslaving, als je één keer bent geweest, wil je elk jaar weer.


In 2012 bestond het park 20 jaar. En dat werd ook nu nog gevierd. Met mooie verlichting, maar ook met een geweldige lichtshow rond de sluitingstijd van het park! Zie bijvoorbeeld dit filmpje op Youtube. En bedenk daarbij dat het in het echt nog veel mooier was!


We gaan meestal in januari, en deze keer lag er sneeuw en ijs! Mooi om Big Thunder Mountain bedekt met sneeuw te zien. Gelukkig was de achtbaan wel gewoon open, want deze is niet te missen tijdens een bezoek!


Een andere 'classic' is Space Mountain. Niet mijn favoriete achtbaan, maar niettemin hoort een ritje er toch echt bij. En hij ziet er van buiten zo mooi uit! Helemaal 's avonds, dan is hij mooi verlicht.


En zoals inmiddels ook traditie is, hebben we bij The Rainforest Café in Disney Village lekker cocktails gedronken!

Wat gaan die vier dagen toch snel voorbij. Stiekem is de afspraak voor volgend jaar alweer gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten